Sport

Gulácsi pihenőt kapott, Willi Orbánra orvosi vizsgálatok várnak

Gulácsi Péter és Willi Orbán kivételével minden játékos megérkezett a magyar labdarúgó-válogatott telki edzőközpontjába.

Gulácsi pihenőt kapott, Willi Orbánra orvosi vizsgálatok várnak
A válogatott keret tagjai már edzettek is Telkiben
Fotó: MLSZ

A magyar szövetség honlapjának keddi beszámolója szerint az RB Leipzig kapusa csütörtökön csatlakozik a csapathoz, míg a belső védő érkezése orvosi vizsgálatainak eredményétől függ.

„Az RB Leipzig vezetői azt kérték Marco Rossi szövetségi kapitánytól, hogy az utóbbi hónapokban történt sorozatterhelés miatt biztosítson pár pihenőnapot Gulácsi számára, hiszen az Uruguay elleni stadionavatón Dibusz Dénes áll majd a magyar válogatott kapujában” - olvasható a cikkben, amelyből kiderült, az olasz szakvezető elfogadta a lipcsei klub érveit.

Orbán október 30-án szenvedett térdsérülést, kedden újabb orvosi vizsgálatokon vesz részt, ezek eredménye döntően befolyásolja majd, hogy csatlakozhat-e a nemzeti együttes keretéhez. A futballisták kedden két edzésen vesznek részt a hétfői regenerációt követően.

A magyar válogatott pénteken Uruguay csapatát fogadja a jövő évi Európa-bajnokságon három csoporttalálkozónak és egy nyolcaddöntőnek otthont adó Puskás Aréna avatásán, majd jövő kedden Wales vendége lesz sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, melyen győzelem esetén kijut a kontinensviadalra.
 

Kapcsolódó írásaink