Sport

Kenderesi barátnője szerint a dél-koreai lány alaposan felfújta az ügyet

A Győrben kézilabdázó Szilovics Fanni, Kenderesi Tamás barátnője konkrétumot nem tud arról, hogy a barátja mikor jöhet haza.

Kenderesi barátnője szerint a dél-koreai lány alaposan felfújta az ügyet
Kenderesi elismerte, hogy hozzáért a lányhoz
Fotó: MH

Egy pillanatig sem kételkedem Tamás ártatlanságában! Engem hívott elsőként, miután megtörtént a szerencsétlen eset. Teljesen véletlen volt, hogy hozzáért a lány fenekéhez, sajnos, egy zsúfolt bárban ez előfordulhat. A lány egyértelműen túlreagálta az esetet, alaposan felfújta az ügyet - nyilatkozta a lány a Blikknek. 

Kenderesi barátnője elmondta, hogy semmi konkrétumot nem tud arról, hogy a barátja mikor jöhet haza. Nagyon vártam már, hogy újra együtt legyünk, természetesen hiányzik, rossz, hogy nincs velem. Szerencsére folyamatosan tudjuk tartani a kapcsolatot, bízom benne, hogy hamarosan hazautazhat – mondta Szilovics.

Az úszót szexuális zaklatással gyanúsítják, mert vasárnap egy kvangdzsui szórakozóhelyről ittas állapotban vitték el, és egy 18 éves lány kihívta a rendőröket Kenderesi állítólagos zaklatása után. A dél-koreai lány azzal vádolja Kenderesit, hogy az úszó a fenekét fogdosta a tánctéren. Mint megírtuk, Kenderesi elismerte, hogy hozzáért a lány fenekéhez, de tagadja a nemierőszak-vádat és fizetne azért, hogy hazatérhessen.

Kapcsolódó írásaink