Sport

Neymar megsérült a brazil válogatott edzésén

Neymar térdsérülést szenvedett a brazil labdarúgó-válogatott keddi edzésén.

Neymar megsérült a brazil válogatott edzésén
Neymarnak mindjárt az első teljes értékű edzésén gondok akadtak a térdével
Fotó: AFP/AGIF/Thiago Ribeiro

A Paris Saint-Germain 27 éves támadója december óta több sérüléssel bajlódott, de a brazil válogatottnál bíztak abban, hogy immár teljes értékű munkát végezhet. Fabio Mahseredjian, a brazilok erőnléti edzője a napokban még úgy nyilatkozott, hogy Neymarral minden rendben van, ehhez képes rögtön az első alkalommal, amikor teljes edzésen vett részt a támadó, probléma adódott vele.

Neymar a tréning végéhez közeledve egy lövés után jelezte, hogy gondjai vannak a bal térdével, az orvosi stáb pedig úgy döntött, hogy ne folytassa a gyakorlást.

Neymar sérülésének pillanata videón:

Objektum doboz

A dél-amerikai együttes a hazai rendezésű kontinensbajnokságra készül. A torna egyik favoritja - amely 2007 óta nem nyert aranyérmet a Copa Américán - június 14-én, a nyitómérkőzésen Bolíviával találkozik, majd a csoportjában még Venezuelával és Peruval mérkőzik meg.

A tornán már nem Neymar lesz a brazilok csapatkapitánya. Miután a szövetségi kapitány, Tite négyszemközt beszélt vele, a szövetség kedden arról tájékoztatott, hogy a karszalagot Daniel Alves viseli a tornán, valamint azt megelőzően a Katar és a Honduras elleni felkészülési mérkőzéseken.

Kapcsolódó írásaink