Montázs

Ő Kamilla királyné legfőbb bizalmasa, aki mindenben támogatja

Élete a királyi családban nem indult könnyen, de volt valaki, aki mindig mellette állt

Károly király és Kamilla királyné kapcsolata még évtizedekkel ezelőtt kezdődött, és voltak kifejezetten nehéz időszakok. Botrányokból sem volt hiány, ami mindenkit nagyon megviselt. Kamilla ezekben az időkben csakis legfőbb támogatójára, a testvérére számíthatott – írja az elle.hu.

Ő Kamilla királyné legfőbb bizalmasa, aki mindenben támogatja
Kamilla királyné
Fotó: NorthFoto

Kamilla királynét mindenben támogatja a testvére. A királyné vidéken született, ahol két testvérével nőtt fel. Van egy húga, Annabel, és volt egy öccse, Mark, aki 2014-ben elhunyt. A testvérek közel álltak egymáshoz, különösen szoros volt a kötelék a két nő között. Annabel és Kamilla már gyerekként is támogatták egymást mindenben, ez felnőttként sem szűnt meg.

Annabel belsőépítészként dolgozik, korábban pedig művészeteket tanult. A nő mindig mindenben támogatta a királynét, még akkor is, amikor a Károllyal való viszonyára fény derült. Megpróbálta megóvni a sajtótól, és mindent megtett, hogy megnyugtassa a testvérét. Az évek során Kamilla és Annabel között csak szorosabb lett a kapcsolat, gyakran jártak közösen vacsoraestekre, nyaralni, Kamilla jó viszonyt ápolt a testvére férjével is, aki márciusban hunyt el.

Simon Elliot halála mindenkit megviselt, mivel nagyon szoros volt a kapcsolat a házaspárok között. Annabel és Simon gyakran kaptak meghívást a királyi rezidenciákra, ahol sok időt töltöttek együtt. Annabel azóta is Kamilla királyné egyik legfőbb támasza, hiszen egyre többször tűnik fel a nyilvános eseményeken. Legutóbb például Wimbledonban láthattuk, de ott volt például a koronázáson, és támogatta a testvérét.

Kamilla királyné láthatóan sokkal jobban érzi magát, ha ott van a testvére is, hiszen szinte mindig mosolyog, és nagyon jó a hangulata. Látszik, hogy a testvérek között igazán szoros a kapocs.

Kapcsolódó írásaink