Montázs

Chilivel etette a tyúkokat a magyar lány – durva, ami a madarakkal történt

A paprikát kesztyű és szemüveg nélkül nem is szabad vágni

Ismét érdekes „kísérletet” hajtott végre a Remény Farmról sokak által ismert fiatal pár, akik most a tyúkokat és az erős paprikát hozták párhuzamba. Arra voltak kíváncsiak, hogy vajon ezek az állatok hogyan viszonyulnak a csípős ízhez – elöljáróban annyi elmondható, hogy az eredmény meglepőbb, mint elsőre hinnénk – írta meg az agrarszektor.hu.

Chilivel etette a tyúkokat a magyar lány – durva, ami a madarakkal történt
Képünk illusztráció
Fotó: MH/Purger Tamás

A Remény Farm TikTok-csatornáján keresztül – ahol több kint 23 ezren követik a fiatal párt, Annát és Dávidot – egy kicsi farm kicsit sem mindennapi életébe nyerhetünk betekintést. Most ismét egy meglepő, mondhatni, rendhagyó kísérletről számoltak be: a világ egyik legerősebb paprikáját adták hozzá a tyúkok kedvenc ételéhez, a túróhoz. A paprikát kesztyű és szemüveg nélkül nem is szabad vágni, emberi fogyasztásra alkalmas ugyan, de nagyon-nagyon óvatosan szabad csak enni! Ha mindez nem lenne elég, még egy kis extra erős paprikakrémet is kevertek a túróhoz.

Objektum doboz

Hogy mi lett az eredmény? Bizonyára sokan szenvedő, szinte már lángoló állatokat láthatott a szeme előtt, de szenvedésnek nyoma sincs, sőt, egyenesen imádták a jószágok. Hogy miért? Nagyon egyszerű: a madarak nem érzik a csípőset.

A paprikák azt „szeretnék”, hogy egyék meg őket ezek az állatok, hogy el tudják szórni a magokat. Ráadásul a csípős segít kiűzni belőlük a bélférgeket is, valamit távol tartja az egereket és a patkányokat is az élelemtől – hangzott el a videóban.

Kapcsolódó írásaink