Kultúra

Miért az Óbudai Egyetem? – szülői fórummal segítik a pályaválasztást

A fórum ideje alatt az intézmény hét kara külön-külön is bemutatja képzési kínálatát

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy tárgyszerű, teljes körű információt kaphassanak az érettségi és pályaválasztás előtt álló 9-, 10- és 11-edikes diákok és szüleik az Óbudai Egyetem képzéseiről, az itt szerezhető diploma értékéről, a 2024 szeptemberi tanévkezdést érintő megváltozott felvételi eljárásról, pontszámításról és a követelményekről. A témában rendezett fórumra várunk minden érdeklődőt – emelte ki Kovács Levente, az egyetem rektora.

Miért az Óbudai Egyetem? – szülői fórummal segítik a pályaválasztást
Miért az Óbudai Egyetem? - szülői fórummal segítik a pályaválasztást
Fotó: Facebook/Óbudai Egyetem

„Az Óbudai Egyetem egyre nagyobb figyelmet fordít a hozzánk érkező diákokra és szüleikre. A megújulás jegyében kidolgoztuk új, F-tantervünket, mellyel segítjük a diákok könnyebb átállását és a rugalmas átmenetet a közép- és felsőoktatási elvárások között" - tette hozzá a rektor.

A fórumon az egyetem munkatársai az érdeklődők minden olyan kérdésre választ adnak, amelyek alapján a részt vevő szülők gyermekeik részére a legjobb tanácsot adhatják életük egyik legfontosabb döntésénél. A témakörök: Hogyan változik a felvételi eljárás? Hogyan segítheti a család a pályaválasztás előtt álló fiatalt? Milyen képzéseket kínál az Óbudai Egyetem? Mekkora értéke van az ÓE-diplomának? Milyen nemzetközi tanulmányok folytatására nyílik lehetőség? A fórum ideje alatt az intézmény hét kara külön-külön is bemutatja képzési kínálatát.

Időpont: 2023. április 13. 16-19 óra
Helyszín: Óbudai Egyetem Auditorium Maximum (1034 Budapest, Bécsi út 96/b, fszt.)
Regisztráció: https://forms.office.com/e/7NgEm8EdNY

Kapcsolódó írásaink