Kultúra

Ma este lesz az Elk*rtuk nemzetközi premierje Brüsszelben

Ma este lesz az Elk*rtuk nemzetközi premierje Brüsszelben. Ezt a filmet külföldön elsőként Brüsszelben, az oroszlán barlangjában kellett bemutatni - írta Facebook-oldalán Deutsch Tamás.

Ma este lesz az Elk*rtuk nemzetközi premierje Brüsszelben
Részlet az Elk*rtuk c. film előzeteséből
Fotó: YouTube

A Fidesz európai parlamenti delegációvezetője kiemelte, ott, ahol állandóan a “jogállamiság” eszményéről papolnak, de 2006 óta mégis mélyen hallgatnak a jogállamiságot alapjaiban megrengető Gyurcsány-féle tömeges rendőrterrorral kapcsolatban.

Most itt a lehetőség, hogy brüsszeli bürokraták jöjjenek el legalább egy filmet megnézni arról, hogy a 2006-ban hivatalban lévő magyar baloldali kormány és annak miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc parancsára milyen gyalázat esett meg Budapest utcáin - véli a politikus.

A brüsszeli ismerkedő úton lévő Márki-Zay Pétertől pedig minden jóakaratú magyar ember elvárja, hogy amikor az Európai Bizottság tagjaival találkozik, tegye fel a kérdést, hogy mégis hogyan képzelhető el az, hogy Brüsszel urai folyamatosan a jogállamiságról beszélnek, de amikor egy uniós tagállamban a szó legszorosabb értelmében véres rendőrcsizmákkal tapossák a jogállamiságot, akkor bizony Brüsszel urai cinkos módon hallgatnak és falaznak - írja Deutsch.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink