Kultúra

Még kitart a nyár, még kitart a Park

Az indián nyár, úgy tűnik, kitart, a szabadtéri koncertek kedvelőinek legnagyobb örömére, akik ezen a hétvégén a Budapest Parkban a legdurvább basszusokat és ütemeket élvezhetik.

Még kitart a nyár, még kitart a Park
Esélyes, hogy a Park ismét tele lesz...
Fotó: Budapest Park/Rosta Márk

Október első napján, pénteken a Brains ígér meglepetéseket és vendégeket a Park látogatóinak: az esemény beharangozójában a fiúk arra emlékeztetnek, hogy a 2000-es évek elején volt a törtzenei élet Aranykora.

„A Golden Era nem csupán egy jól hangzó szlogen. Sokan emlékezhetünk rá, mikor még klubról, klubra vonulhattunk az éjszakában és egymást érték a törtzenei estek, ahol igazán újszerű előremutató zenékkel találkozhattunk. Aranykorát élte a drum & bass műfaj és úgy egyáltalán az egész underground”. Október 1-én ezt az időszakot idézik fel a srácok, sok saját dallal és néhány külföldi személyes kedvencükkel. Ezen a koncerten hosszú idő után ismét egy nemzetközi vendég erősíti a zenekar csapatát Dynamite MC személyében, aki - a mellett, hogy néhány éve közös dalt dobott ki a BRAINS-el ‘Born to win’ címmel - az elmúlt 25 évben MC-ként támogatta már a teljes angol elektronikus zenei színteret Roni Size-tól Dj Fresh-ig. A koncert előtt pedig ki más melegíthetne be az estére, mint Magyarország két legikonikusabb DJ párosa, a legendás Tilos Rádió alapítói, a kultikus Rewind klubbest házigazdái, DJ CADIK és DJ MANGO.

Pénteken lesz az idei utolsó, szezonzáró Necc Party is: a nagy hideg beköszönte előtt most utoljára szabad téren az ország legnagyobb házibulija várja a táncos lábúakat!

Szombaton, október 2-án a Scooter tartja a Parkban idei egyetlen budapesti koncertjét, s mint ilyen, természetesen kihagyhatatlannak számít mindenkinek, aki szeretné happy hardcore ütemekkel megrengetni a táncteret...

Jegyek még kaphatóak a bulikra, aki pedig partizni szeretne, ne felejtse otthon a védettségi igazolványát – szükség lesz rá a belépéskor...

Kapcsolódó írásaink