Kultúra

Támogatói est a Szegedi Nemzeti Színházban

A teátrum színművészei lépnek majd fel

A Thealter nemzetközi színházi fesztivált támogató estet rendeznek május 21-én, Szeged napja alkalmából a Szegedi Nemzeti Színházban – tájékoztatta a teátrum az MTI-t.

A színház gálaműsorral emlékezik meg arról, hogy Szeged 1719-ben elnyerte a szabad királyi város rangot. Az esten a teátrum színművészei, magánénekesei, táncművészei lépnek színpadra, a korlátozások feloldása után először találkozva a közönséggel.

A gálaestet a tervek szerint  Szegedi Kortárs Balett és a Kövér Béla Bábszínház művészei is színesítik produkcióikkal. A szervezők a gála bevételével a Thealter fesztivált támogatják, ezzel erősítve a város kulturális intézményei közötti együttműködést. A nézőknek lehetőségük nyílik plusz támogatással is kiegészíteni a gálára vásárolt jegyek árát, ezzel is segítve a nehéz helyzetbe került fesztivál szervezőinek munkáját.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom