Kultúra

Lezárul az MMA alkotókat segítő pályázata

A jelentős pályázói érdeklődés miatt a koronavírus-világjárvány kulturális, művészeti szférát érintő hatásának enyhítésére szolgáló, MMA-21-MH750 kódú pályázat beadása február 17-én éjfélkor lezárul - közölte a Magyar Művészeti Akadémia (MMA).

Az MMA a művészeti élethez kapcsolódó közfeladatai ellátása érdekében a kulturális értékek védelméhez és gyarapításához, a művészeti és történeti hagyományok megőrzéséhez, a magas színvonalú művészi alkotómunka feltételeinek megerősítéséhez, megvalósításához hirdetett támogatást, kormányhatározat alapján, január 23-án.

A beérkező pályázatok nagy számára és a meghirdetett 750 millió forintos keretösszeg kimerülésére tekintettel a pályázatok beadására február 17-én éjfélig van lehetőség.

A pályázati kiírás értelmében a támogató a pályázatokat a beérkezési sorrendnek megfelelően, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig fogadja be.

A beérkezett pályázatokról szóló döntés várhatóan március 1-jéig elektronikus úton kerül kiküldésre a pályázatokban megadott e-mail-címekre.

Kapcsolódó írásaink