Kultúra

Kórházba kellett vinni Törőcsik Marit

Köhögőrohama volt, ezért kórházba vitték Törőcsik Marit, majd a szükséges vizsgálatok elvégzése után hazaengedték - értesült az Origo.

Kórházba kellett vinni Törőcsik Marit
Törőcsik Mari
Fotó: MTVA

Az AC News hívta fel telefonon Törőcsik Marit, de azt az ápolója vette fel, aki elmondta, hogy a Nemzet Színésze gyengélkedik. 

Hosszú éjszakája volt, nem is nagyon aludt - nyilatkozta az ápoló. Tegnap köhögőrohama volt, ami miatt kórházba kellett vinni. Elvégezték a szükséges vizsgálatokat, aztán hazaengedték.  - mondta az ápoló, majd azzal folytatta, hogy most is Törőcsik Mari mellett van, de vele se nagyon akart beszélni, inkább pihen, alszik. 

Nem tudni mikor fog felkelni, kiszámíthatatlan, hogy mikor van ébren. Az ápoló azt is kiemelte, hogy nem koronavírusos megbetegedésről van szó.

Kapcsolódó írásaink

A magyar filmet ünnepeljük

ĀSzáznál is több programot, vetítéseket, közönségtalálkozókat tartanak ma országszerte és külföldön is – Az Uránia Törőcsik Mari és Szeleczky Zita retrospektív-sorozatot indít

Szerelmi vallomás a színházhoz

ĀBodrogi Gyula a színészi pálya lényegét is elárulja az olvasóknak Léner Péter nemrégmegjelent beszélgetőkönyvében – A szerző Törőcsik Marit is megszólaltatta