Kultúra

Zenés nyári estek a Festetics-kastélykertben

Musicalimprovizációtól az operettestig

Két különleges zenés színházi produkció várja az érdeklődőket augusztus végén a keszthelyi Festetics-kastély parkjában a Magyar Teátrumi Társaság, a Helikon Kastélymúzeum, a Budapesti Operettszínház és a Musical Neked Produkció jóvoltából.

Zenés nyári estek a Festetics-kastélykertben
Polyák Lilla
Fotó: MH

Augusztus 22-én este egyetlen alkalommal látható az a musicalimprovizáció, amelyet a Festetics család és az épület történeteiből alkotnak meg a színpadon. Szente Vajk rendező Peller Anna, Polyák Lilla (képünkön), Csonka András és Kocsis Dénes improvizációira, illetve a nézők ötleteire építi az előadást, amelyen a világ legismertebb musicalslágerei szólalnak meg. Másnap este Szabadság, szerelem – Festői operettest a Festetics-kastélykertben címmel a Budapesti Operettszínház ad gálaműsort. Lehár Ferenc, Kálmán Imre vagy Johann Strauss műveit mások mellett Fischl Mónika, Lukács Anita, Szendy Szilvi, Vadász Zsolt, Laki Péter és Ninh Duc Hoang Long előadásában hallhatja a közönség.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom