Kultúra

Újabb színház választotta a Jegymestert

Az Idei színházi évadtól a budapesti Katona József Színház is a Jegymester jegyértékesítési rendszerét használja. Az új együttműködésnek köszönhetően így a Parlament Látogatóközpont, a Szépművészeti Múzeum, a Győri Filharmonikusok, a Debreceni Csokonai Színház, a Szentendrei Skanzen és a Nemzeti Színház után újabb vezető kulturális intézmény dolgozik a vállalattal - írják a lapunkhoz eljuttatott közleményben. 

Újabb színház választotta a Jegymestert
Godot-ra várva című darab előadása a Katona József Színházban
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A Jegymester saját fejlesztésű informatikai megoldása biztosítja a Katona József Színházban a helyszíni és online jegyértékesítés hátterét, az ahhoz kapcsolódó pénzügyi-elszámolási rendszert, valamint az események helyszínén a beléptetést. A vállalat a kulturális intézmények mellett számos további helyszín, egyebek között kézilabdaarénák és labdarúgóstadionok, nemzeti parkok, állatkertek, fesztiválok szolgáltatója is.

A Jegymester, mely többségi tulajdonosa a GB & Partners által kezelt EXIM Növekedési Magántőkelap, a hazai jegypiac vezető szereplőjeként évente mintegy 10 millió jegyet kezel. Az elmúlt időszakban a társaság a belső folyamatainak optimalizálására és a magyarországi működés megerősítésére koncentrált, amely elengedhetetlen a növekedéshez. Ezzel együtt az alapkezelő befektetése óta eltelt bő egy év alatt közösen sikerült kidolgozni a régiós terjeszkedéshez szükséges struktúrákat, így az egyik legnagyobb európai jegyértékesítő vállalattal együttműködve a Jegymester jegyértékesítő rendszerét 2020 folyamán több közép-európai országban bevezetik.

Kapcsolódó írásaink