Külföld

Drámai videón, ahogy kimentenek egy izraeli túszt az arab terroristák fogságából + VIDEÓ

Testkamerás felvételek azt a pillanatot örökítették meg, amikor az izraeli elit erők kimentették a túszt, Noa Argamanit a Hamász nyolc hónapos fogságából

A drámai testkamerás felvételek azt a pillanatot örökítették meg, amikor az izraeli elit erők kimentették a túszt, Noa Argamanit a Hamász nyolc hónapos fogságából egy gázai hadművelet során – írja a Magyar Nemzet.

Drámai videón, ahogy kimentenek egy izraeli túszt az arab terroristák fogságából + VIDEÓ
Az izraeli média által 2024. június 8-án közzétett képen a négy megmentett izraeli túsz képe látható, akiket a Hamász rabolt el a Nova fesztiválról tavaly október 7-én. Az izraeli erők szombaton kimentették a Hamász által a Gázai övezetből elrabolt négy izraeli túszt
Fotó: NorthFoto

Argamanit, akit a Hamász terroristái a Supernova zenei fesztiválról október 7-én raboltak el, gyorsan a zsidó állam elleni terrortámadás szimbólumává vált, június 8-án a gázai központi Nuseirat menekülttábor egyik lakóházból mentették ki.

„Noa, minden rendben van, hazavisszük” – mondja egy tiszt Argamaninak a szombaton közzétett videóban. „Hazavisszük, Noa. Biztonságban vagy, elviszünk a járműhöz.”

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink