Külföld

Szánthó Miklós helyreteszi a magyar érdekek ellen politizáló Cseh Katalint

„Az Európai Parlamentben mutatott viselkedése és a bejegyzése is jól mutatja, hogy Cseh Katalin és a baloldal mit nem ért a demokráciáról. A demokrácia nem külföldi érdekkörök által támogatott szervezetek és pártok zsarnoksága” – írta Facebook-oldalán Szánthó Miklós, aki megosztotta Cseh Katalin korábbi bejegyzését.

Szánthó Miklós helyreteszi a magyar érdekek ellen politizáló Cseh Katalint
Szánthó Miklós
Fotó: Facebook/Szánthó Miklós

Az Európai Parlament határozatán túl az a magyar emberek elleni inzultus, hogy olyan eszméket akarnak ránk kényszeríteni, amelyekről sokszor és nagyon egyértelműen elmondtuk elutasító véleményüket. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter eme posztján értetlenkedik Cseh Katalin, akit viszont Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója tesz helyre. 

Objektum doboz

„Az a magyar emberek elleni inzultus, hogy a véleményük miatt elítélő jelentéseket írnak róluk, és ezek alapján el akarják vonni a nekik járó pénzeket. Inzultus a magyar családok ellen, hogy gyermekeikre rá akarják kényszeríteni az LMBT-ideológiát. Inzultus a magyar közvélemény ellen, hogy százmilliókkal tömnek ki a nyílt társadalom hálózatához köthető külföldi szervezetek bizonyos szerkesztőségeket, hogy növelhessék befolyásukat. És még sorolhatnánk” – írta Szánthó.

Az Alapjogokért vezetője posztja folytatásában az EP-nek is üzent: „Üzenjük az Európai Parlamentnek: mivel Magyarország az unió tagállama, a magyar állampolgárok az Európai Unió teljes jogú állampolgárai is, jogaikat és érdekeiket képviselniük kell. Akkor is, ha véleményük nem igazodik a brüsszeli fősodorhoz. Üzenjük a magyar baloldali EP-képviselőknek, hogy Magyarország mondvacsinált indokok alapján történő megbüntetéséhez asszisztálni megengedhetetlen” – írta Szánthó Miklós.

Kapcsolódó írásaink