Külföld

Deutsch Tamás: Megállítjuk Gyurcsányt és a baloldalt Brüsszelben is!

Április 3-án Magyarországon sikerült megállítanunk Gyurcsányt és a baloldalt, meg fogjuk őket állítani Brüsszelben is - mondta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője keddi nyilatkozatában, amelyben arra reagált, hogy Dobrev Klára, a DK EP-képviselője levélben fordult az Európai Parlamenthez.

Deutsch Tamás: Megállítjuk Gyurcsányt és a baloldalt Brüsszelben is!
Deutsch Tamás: Gyurcsány Ferenc és emberei arra készülnek, hogy megakadályozzák az Európai Bizottság és Magyarország megállapodását
Fotó: MH/Purger Tamás

Gyurcsány napok óta arról beszél, hogy készülnek - fogalmazott Deutsch Tamás, hozzátéve: „a durváskodó és agresszív megnyilvánulásai mind arról szólnak, valamire készülnek”. Tegnap aztán kiderült, Gyurcsány Ferenc és emberei arra készülnek, hogy megakadályozzák az Európai Bizottság és Magyarország megállapodását - mondta.

A magyar baloldal arra készül, hogy megakadályozza, hogy a magyarok hozzájuthassanak a nekik járó uniós forrásokhoz - fogalmazott Deutsch Tamás.

Tegnap ugyanis született egy levél, „no nem Tatjána írt levelet Anyeginnek, hanem Klára, Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára küldött levelet az Európai Parlamentnek és ebben a rágalmakkal teli feljelentő levélben nem kevesebbről van szó, mintsem hogy Gyurcsányék azt fejtegetik, hogy mi magyarok továbbra se kapjuk meg a nekünk járó uniós fejlesztési pénzeket” - mondta.

A baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc azt akarja, hogy a magyar emberek ne kapják meg az uniós forrásokat - mutatott rá Deutsch Tamás. Hozzáfűzte: „kiderült, arra készülnek, hogy minden eszközzel: hazugságokkal, rágalmakkal, hazájuk elleni áskálódással megakadályozzák, hogy a magyar polgárok hozzájuthassanak a nekik járó uniós forrásokhoz”.

Kapcsolódó írásaink

Összeomlásban reménykednek Gyurcsányék

ĀNem támogatta a katát a baloldal, most krokodilkönnyeket hullatnak érte, de már a saját szavazóik sem bírják a szövegüket, a hétvégi választásokon ismét begyűjtöttek pár piros lapot. Nem sokat, csak ahány helyen elindultak – állapította meg Fürjes Balázs

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom