Külföld

Az uniós baloldal ismét hazánkat fenyegette

Ideológiai dzsihád

A gyermekvédelmi törvény elleni támadások és az Európai Parlament balliberális többségének már jól ismert vádjai hangzottak el újra az Európai Parlament állampolgári jogi, bel- és igazságügyi bizottságának (LIBE) szerdai ülésén, ahol Didier Reynders jogérvényesülésért felelős biztost kérdezték.

A vitában Jorge Buxadé, a spanyol VOX képviselője felhívta a figyelmet, hogy maga is részt vett megfigyelőként a választásokon, és azt tapasztalta, hogy hazánk kifogástalanul működő demokrácia, a választások szabályosan zajlottak. A svéd baloldali Malin Björk indulatosan közölte a biztossal, hogy nem hagyják abba a nyomásgyakorlást Magyarország szankcionálása érdekében.

Hidvéghi Balázs fideszes képviselőt az orwelli „két perc gyűlöletre” emlékeztette az ülés, és figyelmeztetett a nemzeti hatáskörök tiszteletben tartására. Mint mondta, hazánk ellen ideológiai dzsihád folyik, az LMBTQ-aktivistáknak nincs helyük az iskolákban és óvodákban. Arra szólította fel Reynderst, hogy tartsa tiszteletben a magyarok választásokon kifejezett akaratát, és fejezze be a boszorkányüldözést.

Kapcsolódó írásaink