Külföld

Külföldi gyermekvédelmi szakember bírálta az LMBTQ-lobbi térnyerését

Helyes a magyar hozzáállás

Kiállt a magyar gyermekvédelmi törvény mellett a Terapeutikai és Tanácsadói Választás Nemzetközi Föderációjának elnöke, Mike Davidson.

Egy interjú során újságírói kérdésre úgy válaszolt, hogy a magyar kormány dicséretet érdemel a gyermekvédelmi törvény kapcsán. Hozzáfűzte, ha más nemzetek is így cselekednének, akkor nem létezne az a probléma, amivel ma szembesülünk. Ezért az új törvénytervezetet a szervezete támogatja, ahogy más nemzeteket is, amelyek megvédik gyermekeiket, szögezte le Davidson.

Elmondta, az LMBTQ-t támogató terapeuták mára domináns csoporttá váltak a legtöbb mentálhigiénés szervezetben Nyugat-Európa-szerte. Ezek nemcsak azokat irányítják, akik képzést kaphatnak ezen a területen, hanem azokat is, akik publikációkat tehetnek közzé. Ők döntik el, hogy ki kaphat pénzt kutatásra. Olyan monokultúra kialakulásával állunk szemben, amely csak egyetlen nézőpontra összpontosít – állította Mike Davidson.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom