Külföld

„Gyermekvédelem igen, genderideológia nem!”

Az Alapjogokért Központ üdvözli a kormány gyermekvédelemmel kapcsolatos népszavazási kezdeményezéseit és mindenkit arra buzdít, hogy a majdani voksoláson szavazzon nemmel, a genderideológia ellen. A Központ álláspontja szerint a migráció körül kialakult nemzetközi vitákhoz hasonlóan a gyermekeink jövőjét érintő kérdésekben sem hagyhatjuk, hogy arról a brüsszeli eurokraták és a Nyílt Társadalom hálózata döntsön a magyar választók helyett. A népszavazás a demokratikus döntéshozatal legmagasabb szintje, amely jó és alkalmas eszköz a neomarxista liberalizmus hívei által Magyarországra gyakorolt nyomás elhárítására - derül ki az Alapjogokért Központ álláspontja lapunknak eljuttatott sajtóközleményéből és Facebook-oldalukon megjelent bejegyzésükből.

„Gyermekvédelem igen, genderideológia nem!”
Az Alapjogokért Központ támogatja a gyermekvédelmi népszavazást
Fotó: Alapjogokért Központ

Az Alapjogokért Központ évek óta konzekvensen képviseli a józan észből és a nemek teremtettségéből fakadó álláspontot, amely elutasítja a genderideológia térnyerését. Ebből fakadóan a Központ Magyarországon elsőként hívta fel a figyelmet az Isztambuli Genderegyezmény veszélyeire: a nők jogainak védelmére teljességgel alkalmatlan dokumentum valójában az ún. társadalmi nemek fogalmát tenné hivatalossá. A téma körüli politikai vita mára olyan ideológiai harccá terebélyesedett, amely egyértelmű választóvonalat képez a józan ész hívei és a magukat progresszívnek nevező, a legalapvetőbb európai értékeket elhagyó csoportok között. A genderideológia mára egész fennálló társadalmi rendünket, illetve az annak alapját képező családot is veszélyezteti, ezért a gyermekeket külön védelem kell megillesse, hogy megfelelő testi, szellemi és erkölcsi gondoskodáshoz való joguk biztosítva legyen - írják.

A magyar Országgyűlés által nemrégiben elfogadott gyermekvédelmi törvény megalkotásakor a jogalkotót az a szándék vezérelte, hogy védelmezze az egyre agresszívabbá váló genderpropagandával szemben leginkább védtelen korosztályokat, valamint törvényi szinten garantálja a szülők jogát, hogy megválaszthassák, gyermekük mikor, hol és milyen formában ismerkedik meg a különböző szexuális irányultságokkal - állítja az Alapjogokért Központ.

A törvény elfogadásával egy újabb ütközet vette kezdetét a fentebb említett világnézeti harcban: az Európai Unió birodalomépítő intézményei és a nyílt társadalom hálózata újult erővel lendült támadásba a kizárólag tagállami hatásköröket érintő szabályozás ellen, melynek alig leplezett részét képezi a minap nyilvánosságra hozott jogállamisági jelentés is - vélik.

A ma kezdeményezett népszavazás szerintünk arról szól, hogy a magyar állampolgárok maguk dönthessenek a sorsukat és gyermekeink jövőjét érintő kérdésekben. Az Alapjogokért Központ a végsőkig elkötelezett Magyarország szuverenitása mellett és ellenez minden olyan ideológiai, politikai töltetű kísérletet, amely arra irányul, hogy ne a magyar választók közössége, hanem külső erők határozzák meg hazánk sorskérdéseit. A Központ ezért üdvözli Magyarország Kormányának népszavazási kezdeményezését és mindenkit arra buzdít, hogy a gyermekek érdekeit tekintse elsődlegesnek, és szavazzon nemmel, utasítsa el a genderideológiát - áll a Facebook-posztban.

Kapcsolódó írásaink

Brüsszel újra kettős mércét alkalmaz

ĀZsarolóeszköznek nevezte Varga Judit az uniós bizottság legújabb jogállamisági jelentését, amely valójában a baloldali ideológia számonkérése Hidvéghi Balázs szerint