Külföld

Fidesz: El a kezekkel a gyerekeinktől

Az Európai Parlamentben minden eddiginél aljasabb módon támadják Magyarországot - mutatott rá keddi Facebook-bejegyzésében Hidvéghi Balázs.

Fidesz: El a kezekkel a gyerekeinktől
Hidvéghi Balázs, Győri Enikő és Deutsch Tamás
Fotó: Facebook/Győri Enikő

A fideszes EP-képviselő Győri Enikővel, Deutsch Tamással és Gál Kingával közös videóbejegyzésben tette világossá: sem Brüsszel, sem Soros-szervezetek nem írhatják elő nekünk, hogyan neveljük a gyermekeinket Magyarországon.

„Brüsszel most azt az új magyar törvényt támadja, amelynek egyetlen célja, hogy megvédje a gyermekeinket. A gyermekvédelmi törvény egy dolgot akar: hogy a gyermekek nevelése a szülők elidegeníthetetlen joga maradhasson. Minden más, ami ezzel kapcsolatban elhangzik, hazugság” - szögezte le Hidvéghi Balázs, aki azt is hozzátette: mindez része annak a több éve zajló rágalomhadjáratnak, amit az európai baloldal, benne a magyar EP-képviselők folytatnak hazánk ellen.

„Akárhogy is erőlködnek, akárhogy is hazudoznak, nem fogjuk megengedni, hogy Soros-szervezetek írják elő nekünk, hogy a szexualitásról mit és mikor tanítsunk a gyermekeinknek” - mondta Hidvéghi.

Gál Kinga arra mutatott rá, az EP egy olyan törvény miatt támadja hazánkat, amely a nemzetközi és uniós jogon alapul.

Objektum doboz

Deutsch Tamás azt emelte ki: ebben az elképesztően durva támadássorozatban a magyar baloldali EP-képviselők őszinte lelkesedéssel vesznek részt, noha nekik nem a gyermekek védelme, hanem a pénz és a hatalom a fontos.

Győri Enikő emlékeztetett: Magyarország szuverén állam, ezért a jogrendjébe foglaltakat az uniónak is tiszteletben kell tartania.

Kapcsolódó írásaink