Külföld

Soros György fiának személyes ügye a Magyarország elleni támadás

Alex Sorosnak rendkívül komoly befolyása van az európai és a tengerentúli LMBTQ-lobbira, amely fegyelmezett katonai alakulatként követi az utasításokat és folytatja a támadást Magyarország ellen.

Soros György fiának személyes ügye a Magyarország elleni támadás
Alexander Soros és párja
Fotó: Instagram/Alex Soros

Június közepén fogadta el a magyar Parlament az új, a gyermekek védelmét tovább erősítő törvényt, amit a hazai és nemzetközi baloldal azonnal össztűz alá vett. Pedig a jogszabály csupán egyetlen dolgot kíván garantálni a legfiatalabbaknak: biztonságos gyermekkort.

Az elfogadott törvény alapján:

  • létrejön egy név szerint kereshető pedofilnyilvántartás;
  • szigorodnak a Büntető Törvénykönyv vonatkozó részei. Ennek fontos eleme, hogy a gyermekek molesztálásáért az eddiginél súlyosabb büntetés jár. Új minősített esetként került be a Btk-ba: ha a pedofil bűncselekményt 12 év alattival szemben, vagy hivatalos személyként követik el, sanyargatást vagy erőszakot alkalmazva, illetve ha különös visszaesőként követik el;
  • bizonyos munkahelyekről kitiltják a pedofilokat;
  • nem lehet enyhe büntetéssel és minősített esetekben feltételes szabadságra bocsátással megúszni ezeket a típusú bűncselekményeket;
  • a legsúlyosabb pedofil bűncselekmények pedig nem évülnek el, és kitolódik az elévülés kezdete.

Továbbá az elfogadott jogszabály nem engedi meg, hogy a szexuális fejlődésről szóló foglalkozások, a reklámok és a különféle műsorok a nem megváltoztatására, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére irányuljanak. E törvényben foglalt célok és gyermeki jogok biztosítása érdekében tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg” - szól a rendelkezés.

Csakhogy a politikai alapú kommunikációs hadjárat egy látványos hazugságra épül: a támadás mögött álló erők a gyermekvédelmi és pedofilellenes törvényt úgy próbálják beállítani, mintha a homoszexuálisok ellen szólna. Holott ez egyáltalán nem igaz, ilyen pontok - ahogy fent írtuk - nincsenek benne. Ezt a kritikusok is pontosan tudják, azonban ők csak feladatot teljesítenek.

A valóságban a nemzetközi LMBTQ-lobbi mozdult meg, amit Soros György fia, Alexander Soros irányít. A Soros-birodalom trónörököse ugyanis nyíltan vállalja homoszexualitását. Rengeteg fotót posztol magáról és élettársáról, Maxwell Osborne-ról, aki egyben harcostársa is. Az egyébként divattervező és politikai aktivista Osborne már évek óta elválaszthatatlan társa Alex Sorosnak. A Soros-trónörökös tehát emiatt támad egy olyan törvényt, amely semmilyen alkotmányos elvet nem sért, sőt, csak erősíti a gyermekek alkotmányos védelmét.

Amíg apjának a migránsok, így az illegális és tömeges migráció, addig alexander sorosnak az LMBTQ-propaganda a személyes ügye. Mióta Alex Soros kijelölt utódja a bevándorláspárti spekulánsnak, a „birodalmon” belül a tőzsdespekuláns által finanszírozott szervezetek egyre inkább neki is meg akarnak felelni. Ebből pedig az következik, hogy az elkövetkező időszakban az eddiginél is komolyabb anyagi erőforrást fog kapni a genderlobbi, aminek következtében rendszeresek lesznek a mostanihoz hasonló agresszív akciók.

Kapcsolódó írásaink