Külföld

„Minden alkalommal harcolni fogunk Magyarországért”

Magyarország győzött, ismét bebizonyosodott, hogy mindig, minden helyzetben megéri kiállni a magyar érdekekért - írta az igazságügyi miniszter a Facebook oldalán.

„Minden alkalommal harcolni fogunk Magyarországért”
Érdemes volt harcolnunk azért, hogy a világjárvány idején ne kössék ideológiai elvárásokhoz a pénzügyi támogatásokat - írta az igazságügyi miniszter
Fotó: Facebook

Érdemes volt harcolnunk azért, hogy a világjárvány idején ne kössék ideológiai elvárásokhoz a pénzügyi támogatásokat - fogalmazott Varga Judit.

A megállapodás tiszteletben tartja az uniós szerződéseket, a nemzeti identitásunkat és védelmet nyújt a politikai zsarolással szemben - írta az igazságügyi miniszter.

„Mi mindig, minden alkalommal harcolni fogunk Magyarországért. Győztünk! Győzött a lengyel-magyar barátság!”

Objektum doboz

Ahogy a lapunk beszámolt róla, Orbán Viktor magyar és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő megállapodott Angela Merkellel, az unió soros elnöki tisztét betöltő Németország kancellárjával az európai uniós költségvetéssel kapcsolatos vitás kérdésekről. Ezzel Magyarországnak és Lengyelországnak jó esélye van a győzelemre az európai uniós költségvetési vitában, a közösségi források kifizetéséhez fűzött feltételrendszer ügyében.

Kapcsolódó írásaink