Külföld

Kocsis Máté: A Fidesz készen áll a liberálisokkal szembeni küzdelemre

A Fidesz készen áll a liberálisokkal szembeni küzdelemre - nyilatkozta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szombaton az MTI-nek.

Kocsis Máté: A Fidesz készen áll a liberálisokkal szembeni küzdelemre
Kocsis Máté frakcióvezető Orbán Viktor miniszterelnök tusnádfürdői beszédét kommentáló ellenzéki pártokra reagált
Fotó: MH

A kormánypárti politikus az Orbán Viktor miniszterelnök tusnádfürdői beszédét kommentáló ellenzéki pártokra reagálva úgy összegzett: azért kell szembefordulni a liberális ellenzékkel, mert nem a magyar családok, hanem a külföldiek érdekeit képviselik Magyarországon. Betelepítenék a bevándorlókat, újra eladnák a közműcégeket a külföldieknek, megemelnék a rezsiköltségeket és a brüsszeli bürokrácia érdekeit szolgálnák itthon - sorolta.

Kocsis Máté kijelentette: a Fidesz készen áll a liberálisokkal szembeni küzdelemre. „Van kellő erőnk és bátorságunk, hogy megvívjuk az előttünk álló csatákat a keresztény szabadságért, Magyarországért, és az eddigi eredmények megvédésért” - szögezte le.

A frakcióvezető értékelése szerint az ellenzéki nyilatkozatok két dolgot is egyértelművé tettek. Egyrészt azt, hogy az ellenzéknek nincs komolyan vehető jövőképe Magyarországról. Másrészt szolgai módon követik és védik azt a liberális, bevándorláspárti politikát, amely az elmúlt években folyamatosan támadta Magyarországot - fejtette ki.

„Mai reakcióik ismét bizonyították, hogy az ország megvédésében és megerősítésében rájuk nem lehet számítani” - mutatott rá a fideszes politikus.

Kapcsolódó írásaink