Krónika

A Spar dolgozójára borult egy konténer

Egy csaknem százkilós konténer zuhant rá a fiatal dolgozóra, aki súlyos sérülést szenvedett. A mentők perceken belül a helyszínre érkeztek, olvasható a Borsonline-on.

A Spar dolgozójára borult egy konténer
Képünk illusztráció
Fotó: MH/Török Péter

Mentők és rendőrök vonultak ki csütörtök reggel a 8. kerületi Márkus Emília utcában lévő Spar-üzlethez – tudta meg a Bors. Kiderült, azért volt szükség a szakemberekre, mert baleset történt az üzletben. Az egyik fiatal, 25 év körüli férfira ráborult egy csaknem százkilogrammos konténer. Őt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Én azt hallottam, hogy nagyon rossz állapotban van. A fiatalt Koppánynak hívják, vele történt ez a borzalmas baleset – kezdte egy neve elhallgatását kérő dolgozó. – Még tanuló, de közben itt dolgozott a Sparban. Úgy tudom, hogy a fiú reggel éppen árut pakolt egy géppel, amikor a borzalmas dolog megtörtént. Az egyik, már telepakolt konténer ráborult. Nagyon nehéz lehetett, száz kiló biztos volt. Azonnal hívták hozzá a mentőket, akik nagyon hamar kiértek, de azt hallottam, hogy életveszélyes sérülései lettek szegénynek…

Az esettel kapcsolatban megkérdeztük a BRFK-t és a Spart. A BRFK arról tájékoztatta lapunkat, hogy az esetről érkezett bejelentés a BRFK Tevékenység-irányítási Központjába. „A rendőrök az adott helyszínre kimentek, adatot gyűjtöttek, értesítették a munkaügyi felügyeletet, és tekintettel arra, hogy bűncselekmény gyanúja nem merült fel, eljárás nem indult” – közölték.

Kapcsolódó írásaink