Krónika

Figyelmetlen autós gázolt a zebrán + VIDEÓ

Közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt pénzbüntetést és járművezetéstől való eltiltást kért a sofőrre az ügyészség, olvasható a Mandineren megjelent cikkben.

Figyelmetlen autós gázolt a zebrán + VIDEÓ
Az ügyészség közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt pénzbüntetést és járművezetéstől eltiltást kért a megvádolt sofőrre
Fotó: Magyarország Ügyészsége

A Kaposvári Járási Ügyészség vádat emelt azzal a fiatal férfival szemben, aki tavaly júniusban elütött egy zebrán átkelő lányt Kaposváron – írja a 24.hu. A tizenéves fiatal a belvárosban közlekedett az autójával, a szemből sütő nap elvakította, mégsem kellő körültekintéssel közelítette meg az egyik zebrát. Emiatt későn vette észre, hogy egy lány halad át az úttest másik oldaláról.

A sofőr megállt, és a lány segítségére sietett, aki a saját lábán távozott a helyszínről, a fájdalmai miatt később mégis kórházba ment, ahol megállapították, hogy zúzódásos és töréses sérülést szenvedett.

A videó IDE kattintva érhető el.

Kapcsolódó írásaink

Gulácsi Péter kezd vasárnap Lipcsében

ĀA magyar válogatott kapusa 2022. október 5-én szenvedett súlyos térdsérülést, felépülését követően eddig Bajnokok Ligája- és Német Kupa-mérkőzésen jutott csak szóhoz