Krónika

Látta már hogyan készült Szoboszlai az Operába? + VIDEÓ

Magánrepülő, limuzin, egyedi luxusöltöny

Magánrepülő, limuzin, egyedi luxusöltöny. Megmutatjuk a nagy nap teljes összefoglalóját olvasható a Mandineren.

Látta már hogyan készült Szoboszlai az Operába? + VIDEÓ
Szoboszlai Dominik válogatott labdarúgó (b) és Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, a Nemzeti Sport főszerkesztője az M4 Sport – Az év sportolója gálán a Magyar Állami Operaházban, 2024. január 8-án
Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

A Liverpool futballistája megadta a módját! Szoboszlai Dominik és a magyar labdarúgó-válogatott tarolt Az év sportolója gálán: a nemzeti együttes lett az év csapata, Marco Rossi szövetségi kapitány az év edzője, a csapatkapitány, Szoboszlai Dominik pedig az év férfi sportolója. A 23 éves kiválóság most közzétette, hogyan készült a nagy napra, Liverpoolból Budapestre érkezését, sőt még azt is, hogyan készült a frizurája. Videóját több mint 100 ezren – a válogatottbeli csapattársak közül többek között Schäfer András, Németh András – lájkolták, és mintegy 500-an hozzá is szóltak.

Egy férfi! Akinek van stílusa és egyénisége! És tudása… Maximális tisztelet!”

– írja az egyik kommentelő.

Objektum doboz

Szoboszlai Dominik azóta nagy erőkkel készül a visszatérésére, a január elsején combizomsérülést szenvedő középpályás az esti, Fulham elleni Ligakupa elődöntő első felvonásától még távol marad, ám jó eséllyel hamarosan bevethető lesz. Erről személyesen is beszámolt a budapesti gálán. A klubszezon után nyáron Németországban rendezik az Európa-bajnokságot, amelyen először szerepelhet, miután sérülés miatt lemaradt a 2021-es, részben magyarországi rendezésű tornáról.

Kapcsolódó írásaink