Krónika

Forgalmi dugók, útfelújítások miatti torlódások

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló eseményeket tett közzé az Útinform

Erős a forgalom a főváros felé vezető utakon. Torlódásra kell készülni az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól befelé, a 31-es főúton, Mendénél és Maglódnál, az 51-es főúton, Dunaharasztinál.

Forgalmi dugók, útfelújítások miatti torlódások
Képünk illusztráció
Fotó: MH

A magyar–ukrán határszakaszon, a 4-es főúton a Záhony határállomás előtt, az erős tranzitforgalom miatt 6 km-es a kilépő kamionsor.
A Duna magyar–szlovák határszakaszán Neszmély és Dunaradvány között a magas vízállás miatt leállt a komp.
Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 16-os km-nél lévő M0-s autóúti csomópontban fix, munkavégzés folyik. Emiatt, nem tudnak ráhajtani az M0-s autóútra az M5-ös autópálya irányába. Kerülni az M1-es autópályán tovább haladva, a következő, a 22-es km-nél lévő Sasfészek-tó pihenőhelyen keresztül, visszafordulva lehet a főváros irányába az M0-s autóútra.
Fontos tudnivaló, hogy a munkavégzés miatt, az M0-s autóúton az 1-es főúti csomópontban nem lehet sem felhajtani, illetve lehajtani. Kerülni az 1-es főúton a 14-es km-nél, a Törökbálint/Budakeszi csomóponton keresztül, az M7-es autópálya – M0-s autóút útvonalon lehet.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért érdemes felkeresni a rendőrség honlapját.

Kapcsolódó írásaink

Gigadugó az M0-son Dunaharasztinál

ĀAz autóút 24-es kilométerénél forgalomkorlátozásra kell számítani, a torlódás csaknem tíz kilométeres, már az M5-ös autópálya csomópontjáig elér