Krónika

Elon Musk: Amerika fullba nyomja a Jokert + VIDEÓ

Az olyan kiskereskedők, mint a Walmart, a Target és a Rite Aid országszerte küszködik a bolti lopások tömkelegével

A philadelphiai rendőrök 52 embert tartóztattak le kedd este betöréses lopás, garázdaság és lopás miatt – számolt be róla a The Sun.

Elon Musk: Amerika fullba nyomja a Jokert + VIDEÓ
Elon Musk
Fotó: NorthFoto

További hat embert vettek őrizetbe a legutóbb kitört zavargás után, mivel szerda este folytatódott a fosztogatások sora. Az olyan kiskereskedők, mint a Walmart, a Target és a Rite Aid országszerte küszködik a bolti lopások tömkelegével.

A káosz azután burjánzott el, miután egy bíró lemondott Mark Dial, egy philadelphiai rendőr gyilkossági vádjáról, aki augusztus 14-én lelőtt egy Eddie Irizarry nevű fegyvertelen férfit, aki azonnal belehalt a sérüléseibe.

A kedd esti káosz megszűntével John Stanford ideiglenes philadelphiai rendőrbiztos hangsúlyozta, hogy a fosztogatóknak nincs kapcsolatuk azokkal, akik órákkal korábban békésen tüntettek az ügy miatt.

„Ma este egy csomó bűnöző opportunistánk volt” – mondta.

A zavargások felkeltették Musk, az X tulajdonosának is a figyelmét, aki a régi Twitteren egy filmes utalással foglalta össze a jelenlegi helyzetet.

Objektum doboz

„Amerika fullba nyomja a Jokert” – hangsúlyozta posztjában.

A techmágnás valószínűleg a Batman-beli gonosztevő, Joker különösen sötét felfogására hivatkozott, amelyet Joaquin Phoenix Oscar-díjas színész keltett életre még 2019-ben.

Kapcsolódó írásaink