Krónika

Ágyban dohányzott egy nyugdíjas Szombathelyen, az életébe került

Hétfőn este nyolckor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Szombathelyen füst áramlik egy sorház egyik lakásából. Két járművel tizenegy tűzoltó vonult a Nagy Lajos király utcai sorházhoz, amelynek az egyik harminc négyzetméteres lakásában izzott egy ágy és annak környezete – számolt be a Katasztrófavédelem.

Ágyban dohányzott egy nyugdíjas Szombathelyen, az életébe került
Cigaretta (képünk illusztráció)
Fotó: Northfoto

A közlemény szerint, a tűzoltók kiérkezése előtt rokonok hozták ki az épületből az ott lakó magatehetetlen idős férfit, azonban az életét már nem lehetett megmenteni. A tűzoltók az izzó részeket visszahűtötték, hőkamerával átvizsgálták és átszellőztették az épületet. A négylakásos sorház többi lakását nem érintette a tűz.

Azt írták, hogy a jelek szerint a tüzet ágyban dohányzás okozta, azonban a pontos keletkezési körülményeket a tűzvizsgálat eljárás fogja feltárni.

Kapcsolódó írásaink

A fotel megöl, mint a dohányzás

ĀMagyarországon a felnőtt lakosság több mint kétharmada túlsúlyos vagy elhízott, az arány az utóbbi években nem nőtt ugyan, de az elhízás mértéke mégis súlyosbodott

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom