Krónika

Ismét egy gyermek életét követelte egy felforrósodott jármű

Hétfőn az időjárás 36 fok körül alakult Nebraskában, ezért a kicsinek esélye sem volt túlélnie az autóban

Kisbuszban hagytak egy egyéves gyereket, az életéért küzdöttek a mentőkocsiban – írja a tenyek.hu.

Ismét egy gyermek életét követelte egy felforrósodott jármű
Képünk illusztráció
Fotó: NurPhoto via AFP/Nicolas Economou

Két testvérét kivették az autóbuszból az óvónők, azonban a bent maradt kislányról teljesen megfeledkeztek. Nem sokkal később pedig megtörtént a tragédia – olvasható a tenyek.hu oldalán.

Ismét egy gyermek életét követelte egy felforrósodott kisbusz, ezúttal a Nebraska állambeli Omaha napközis intézménye előtt felejtettek egy egyévest. A Mirror arról számolt be, hogy a gyermekmegőrző sofőrje hétfőn reggel elment a három gyerekért, majd elvitte őket az intézményhez, ott azonban csak a kislány két testvérét vették ki a kisbuszból.

A napközinek saját applikációja is van. Egy csomó dolgot jeleznek rajta a szülőknek, azonban aznap mindössze csak egy értesítést kaptam – nyilatkozta a tragédia után a gyászoló édesanya, aki utalt arra, hogy a megszokott rendszerüzenetből sem derült ki, hogy baj van.

Hétfőn az időjárás 36 fok körül alakult Nebraskában, ezért a kicsinek esélye sem volt túlélnie ennyi időt az autóban. Helyi idő szerint délután három óra magasságában találtak a gyerekre, majd mentővel azonnal kórházba szállították, ám nem sokkal később meghalt. A rendőrség már vizsgálja Ra’Miyah halálának körülményeit.

Kapcsolódó írásaink