Krónika

Tömegverekedés Zuglóban

A rendőrség perceken belül közbelépett, eddig hét embert állítottak elő

Egyelőre hárman sérültek meg abban a szerdai verekedésben, amely Budapest egyik forgalmas helyszínén tört ki. A sérültek közül a mentőszolgálat munkatársai további ellátásra egy olasz és egy spanyol állampolgárt vittek kórházba – számolt be a Police.hu.

Tömegverekedés Zuglóban
Az Egressy úton verekedtek össze többen 2023. május 31-én, 14 óra körül
Fotó: MH/Ordasi Brigitta

A labdarúgó Európa-liga döntője miatt Budapestre érkező külföldi szurkolók verekedtek össze Zuglóban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerda kora délután.

Budapest XIV. kerületében az Egressy úton verekedtek össze többen szerdán, május 31-én, 14 óra körül. A rendelkezésre álló adatok szerint hárman sérültek meg, közülük a mentőszolgálat munkatársai további ellátásra egy olasz és egy spanyol állampolgárt vittek kórházba.

Az Európa Liga-döntő miatt elrendelt, fokozott ellenőrzés miatt a közelben szolgálatot teljesítő rendőrök perceken belül a helyszínre értek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányságán csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt indult eljárás, eddig hét lengyel állampolgárt állítottak elő.

Kapcsolódó írásaink