Krónika

Tragédia: Lezuhant egy férfi a Mammut negyedik emeletéről

Bűncselekmény gyanúja nem merült fel

Szerdán délelőtt tíz óra után lezuhant egy férfi a Mammut bevásárlóközpont negyedik emeletéről – számolt be az esetről a Blikk.hu.

Tragédia: Lezuhant egy férfi a Mammut negyedik emeletéről
A férfi a Mammutban lett öngyilkos
Fotó: Mammut/Facebook

Délelőtt egy idős asszony arra lett figyelmes a budai bevásárlócenter harmadik emeletén, hogy a felette lévő emeletről egy férfi zuhan – írta meg a Blikk, amely olvasója beszámolója alapján azt írta: az idős asszony a mellékhelyiséget felkeresve tért be az üzletházba a kérdéses időben, akkor indult a rendőrségi helyszínelés is: a földszinten éppen állították fel a helyszínelő sátrat és takarták le az egyértelműen férfinak látszó holttestet.

Tíz perccel később a rendőrság lezárta a bejáratot, de olvasónk még ki tudott jutni az épületből.

„Megrázó volt ennyit is észlelni az esetből. Nagyon megijedtem” – mondta. Egy olvasó úgy nyilatkozott, hogy: „Az idős néni azt mondta a rendőröknek, azt látta, hogy a férfi ugrik, majd egy óriási csattanást hallott.”

A Blikk megkeresésére a rendőrség megerősítette az eset tényét, valamint azt, hogy nem bűncselekmény történt.

„Az esettel kapcsolatosan idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel” – írta a BRFK.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kapcsolódó írásaink

Kik mennének a frontra, ha eszkalálódna a háború?

ĀAz elmúlt időszakban a korábbi tendenciákkal ellentétben egyre több ország vezetné vissza a katonai szolgálatot, annak ellenére, hogy a vasfüggöny elbontását követő évtizedekben az országok sorra hagytak fel a sorkatonaság intézményével