Krónika

Több mint egy esti csobbanás

Minden év júliusának utolsó hétvégéjén különleges programokkal várják a strandok azokat, akik a megszokottól eltérő vizes élményekre vágynak. Meghosszabbított üzem, zenés programok – Hajdúszoboszlón például egy koncert – és kedvezmények csábítják az embereket az ország több tucat fürdőjébe.

Több mint egy esti csobbanás
A Strandok éjszakáját a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére tartják immár 13. alkalommal Magyarországon
Fotó: turizmus.com

Impozáns strand- és termálfürdő listából válogathatnak azok, akik idén is részt kívánnak venni a Strandok éjszakáján. Íme néhány példa a rendkívül gazdag kínálatból: a karcagi Akácliget Fürdőben idén is éjfélig tartanak a programok, amelynek keretében interaktív gyerekműsor, tűzijáték és koncert is lesz, de ami különlegessé teszi ezt az estét, hogy humorista is gondoskodik a jó hangulatról.

Abonyban az esti program a Marvel-kaszkadőrshow-val kezdődik majd mozival folytatódik. A kapunyitás kora este, fél hétkor lesz. Hajdúszoboszlón, Európa legnagyobb fürdőjében este 9-től éjfélig tart a rendezvény, amelynek fénypontja a tízkor induló Veréb Tamás koncert lesz.

Bükkfürdőn az éjszakai fürdőzést a M.É.Z  ír népzenei együttes koncertje és az Erin táncegyüttes sztepptáncos show-ja teszi különlegessé. A műsorok este héttől éjfélig tartanak. Szolnok sem maradt ki a sorból, ahol a Véső úti strandfürdőben a vendégek részére a zenés programok mellett filmvetítést is biztosítanak.

Az eseménysort egyébként a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére tartják immár 13. alkalommal Magyarországon. Az eseményre eddig minden évben július utolsó hétvégéjén, így most július 30-án, szombaton kerül sor.

Kapcsolódó írásaink