Krónika

Lélegeztetőgépre került a Fidesz kiskunhalasi országgyűlési képviselője

Lélegeztetőgépre kellett helyezni Bányai Gábort, a Fidesz kiskunhalasi országgyűlési képviselőjét. Bányai szerdán jelentette be, hogy kórházba került, a családja most azt írta, hogy nagyobb a baj, mint ahogy eredetileg gondolták.

Nekünk ő nemcsak egy képviselő, hanem férj, apa, testvér, szeretett gyermek, após,akiért most együtt dobban a szívünk – írta a család, és arra kérték a támogatókat, hogy telefonhívások, üzenetek helyett mindenki gondoljon rá, küldjön neki erőt, és legfőképpen imádkozzunk érte! A család egyúttal megköszönte a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház orvosainak, ápolóinak erőfeszítését is.

A Fidesz kiskunhalasi országgyűlési képviselője szerdán jelentette be a közösségi oldalán, hogy koronavírus-fertőzéssel került kórházba. Bányai akkor azt írta, hogy élete legnagyobb megpróbáltatását éli át, és ennyire beteg még sosem volt.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom