Krónika

M. Richárd letartóztatását kéri az ügyészség

Keveslik a büntetést

Idén szeptemberben elsőfokon négy év fogházra ítélték a Dózsa György úti baleset okozása miatt M. Richárdot, és megszüntették a bűnügyi felügyeletét, azaz szabadon mozoghat.

Az ügyészség fellebbezett az ítélet ellen. Most a másodfokú ügyészség is jelezte, a büntetés jelentős súlyosbítását szeretné, és közölték, indokolt a vádlott letartóztatása is. A Fővárosi Főügyészség felhívta a figyelmet, a kiszabott büntetés nem felel meg az egyéni megelőzésnek, és a társadalom felé sem képviseli eléggé azt az üzenetet, hogy tartózkodni kell a járművezetés szabályainak megszegésétől. M. Richárd 2017. májusában jogosítvány nélkül, a megengedettnél nagyobb sebességgel vezetett, amikor összeütközött egy kis ívben balra kanyarodó Citroënnel, amelynek két utasa életét vesztette.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom