Krónika

CÖF-CÖKA: Összefogásunk eredménye kézzelfoghatóvá vált

CÖF-CÖKA az összegyűjtött adományok felhasználásával az idős emberek betegség elleni immunitásának erősítését segíti. Közleményükben szeretnék megköszönni az eddig beérkezett adományokat, továbbá reményüket fejezik ki, hogy még sokan, látva az összefogást, tovább segítik karitatív munkájukat.

CÖF-CÖKA: Összefogásunk eredménye kézzelfoghatóvá vált
Képünk illusztráció
Fotó: Pexels

Az összegyűjtött adományok felhasználásával az idős emberek betegség elleni immunitásának erősítését kívánják segíteni. Ezért gyümölcs szállításokkal (narancs, citrom, alma, stb.) szeretnék elérni a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság megyei kirendeltségeit. Ők azok, akik az árukat felelősen tovább terítik a nyugdíjas otthonoknak.

Az adományokból a lehető legkedvezőbb árakon szerezik be az áruféleségeket. Akciójukat vidéken kezdték, és az adományok érkezésének függvényében minden megyébe szeretnének eljutni.

A CBA magyar kereskedelmi lánctól napi beszerzési árakon tudnak vásárolni, így több mint 7000 idős embernek és a velük foglalkozó kiszolgáló személyzetnek el tudják eljuttatni a narancs, citrom és alma szállítmányokat. Ezeket a termékeket nemcsak köszönetnyílvánításként, virágcsokor helyett visszik el, hanem hogy a gyümölcsökben fellelhető vitaminok, ásványi anyagok segítséget nyújtanak az immunitás növeléséhez.

Összefogásunk eredménye kézzelfoghatóvá vált -írja CÖF-CÖKA a lapunkhoz eljuttatott közleményben. Az eddigi és a várható adományok elérik a 25 millió forintot. Figyelembe véve az országosan is szervezett adománygyűjtéseket, teljesítményünk megsüvegelhető -emelik ki. A cégadományokról adományozási igazolást küldenek, tehát az adókedvezmény igénybe vehető.

A felajánlott összegek felhasználásáról nyilvános elszámolást készítenek és közzéteszik a honlapukon, ahol a beérkező támogatások összegét naponta nyomon lehet követni.

Kapcsolódó írásaink