Krónika

Balhé egy Budapestről induló repülőgépen

Több szabályt is megszegett Budapest–Manchester-járaton az a két férfi, akiket letartóztattak Nagy-Britanniában.

Az incidens még szeptember 9-én történt, viszont a bíróság csak most hallgatta meg az egyik férfit, a 39 éves brit állampolgárt, aki egy magyarországi koncert után részegen szállt fel a Manchesterbe induló járatra - írja a Birmingham Live.

Miután a férfi helyet foglalt, megivott egy fél üveg vodkát, elkezdett veszekedni az utasokkal, majd nőket is inzultált. Az utazás közben egy vélhetően szintén ittas férfi társaságában közösen folytatták az italozást, majd amikor brit férfi a légi kísérők felszólítására sem akart megválni az üvegtől, a pilóta értesítette a manchesteri rendőrséget, akik a repülőtéren őrizetbe vették őket.

Végül a büntetés csak egy több száz fontos bírság lett és egy két hónapig tartó, este 9-től hajnali 5-ig tartó kijárási tilalom. Az ügyészség szerint a bíróság azért szabott ki enyhe büntetést, mert a két férfinak korábban nem volt ilyen jellegű incidensük a repülőtéren. 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom