Krónika

Két németjuhász mart halálra egy 93 éves asszonyt Budapesten

Két né­met­ju­hász meg­tá­ma­dott és ha­lálra mart egy idős asszonyt ked­den este a XVI. ke­rü­let­ben.

A 93 éves asszony egyedül volt otthon, amikor a tragédia történt. A nyakán és a fején olyan súlyosan sérült, hogy a mentők már nem tudták újraéleszteni - tudta meg az ATV.

A Ripost információi szerint a házban a nő fia és menye lakik, akik egy hónapja vették magukhoz a mozgáskorlátozott asszonyt. A lap úgy tudja, hogy a fiatal pár két kutyája eddig szelíd volt, így éjszakára sem zárták el.

A szomszédok úgy tudják, hogy az állatok valószínűleg a konyhában tépték szét a szerencsétlenül járt asszonyt. A kutyákat az állatmentők vitték el, a rendőrség pedig közigazgatási eljárásban vizsgálja a támadás körülményeit. Ez azt jelentheti, hogy valószínűleg nem a gazdák hibája miatt következett be a baleset - számolt be az esetről a portál.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom