Gazdaság

Labdarúgókkal népszerűsíti a belföldi utazást a Magyar Turisztikai Ügynökség

Labdarúgókkal népszerűsíti a belföldi utazást a Magyar Turisztikai Ügynökség Az együttműködés rendhagyó módon hoz össze két, széles körben népszerű területet: az utazást és a sportot. A Térfélcsere videósorozatban többek között Balatonboglár vagy Pécs ikonikus helyszínei mellett egy-egy szakma helyi képviselője is feltűnik majd. A kisfilmek az MTÜ valamint az FTC közösségi média és online felületein egyaránt láthatóak lesznek a következő hetekben.

Labdarúgókkal népszerűsíti a belföldi utazást a Magyar Turisztikai Ügynökség
Az első videóban Botka Endre, a csapat válogatott védője Pannonhalmára látogat el
Fotó: YouTube/ Ferencvárosi Torna Cl

Az első videóban Botka Endre, a csapat válogatott védője Pannonhalmára látogat el, ahol a Boldog-Mór Kilátón és a Lombkorona Tanösvényen át az Apátsági Pincészet egyik szőlőbirtokára érkezik. 

Objektum doboz

Elindult egy nyereményjáték is a klub Facebook-oldalán, ahol a rajongók megmutathatják, melyik volt a legszebb hazai hely, ahol valaha fociztak.

Az együttműködés kiváló lehetőség, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy egész évben, így ősszel is érdemes útnak indulni, hiszen számos felfedezésre hívó látnivaló és páratlan élmény vár szerte az országban - írja az MTÜ oldala.

Kapcsolódó írásaink