Faktum

Európa ki van szolgáltatva az amerikai érdekeknek

A nemzeti identitások lebontásával Európa nyugati részében egy jóléti identitás lett az általánosan elfogadott – fogalmazott Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója a Faktumban. Felvetette, hogy ha nem lesz jólét, milyen társadalmi kohézió lesz azokban az országokban, ahol jelentős bevándorlótömegek élnek.

Európa ki van szolgáltatva az amerikai érdekeknek

Mint mondta, az uniós bürokrata elit asszisztál ahhoz, hogy Európa teljesen kiszolgáltassa magát az Egyesült Államoknak és elvessze a mozgásterét.

Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója (j) a Faktum adásának felvételén
Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója (j) a Faktum adásának felvételén
Fotó: MH/Török Péter

A műsorban szó esett arról, miképp sikerült érvényesíteni a magyar érdekeket Brüsszelben, milyen a milliárdos spekuláns Soros György és a volt amerikai külügyminiszter Henry Kissinger álláspontja a háborúról, továbbá támadja hazánkat a német média.

Objektum doboz

A Faktum már elérhető a legnépszerűbb felületeken is!

Hallgassa meg adásainkat

Faktum

A műsor házigazdája: Őry Mariann

Készítette: Görgényi Levente

Főszerkesztő: Petán Péter

Kapcsolódó írásaink

Egyetlen szerep

ĀA film nyomán azok, akik nem értik a reakcióinkat vagy a fájdalmunkat, esetleg többet tudnak meg a magyarokról, és talán kicsit megértőbben állnak majd hozzánk - hangsúlyozta Dolhai Attila a Faktum Premierben

A baloldalra nem lehet számítani

ĀA szomszédunkban háború, Nyugat-Európában energiaválság dúl, az Országgyűlés legfontosabb feladata most, hogy minél előbb cselekvőképes kormánya legyen az országnak – hangsúlyozta Hollik István a Fidesz kommunikációs igazgatója a Faktumban

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom