Faktum

A baloldalra nem lehet számítani

A szomszédunkban háború, Nyugat-Európában energiaválság dúl, az Országgyűlés legfontosabb feladata most, hogy minél előbb cselekvőképes kormánya legyen az országnak – hangsúlyozta Hollik István  a Fidesz kommunikációs igazgatója a Faktumban.

A baloldalra nem lehet számítani
Hollik István
Fotó: MH

A politikus felhívta a figyelmet, hogy a jelenlegi helyzetben összefogásra van szükség, hogy előrébb vigyék a magyar nemzet ügyét, ehhez pedig  – folytatta – az kellene, hogy ne pártos acsarkodás töltse meg a magyar közéletet, az eddigi tapasztalat azonban az, hogy a baloldal nem változott, továbbra sem lehet rájuk számítani. 

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Faktumban
Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Faktumban
Fotó: MH/Katona László

Hollik István megemlítette azt is, hogy több baloldali képviselő világosan közölte, nem áll szándékában dolgozni, de a mandátumukat felveszik és a vele járó fizetést is. Úgy fogalmazott, Hadházy Ákos a magyar közélet leghíresebb közveszélyes munkakerülője. 

Mint mondta, újra bebizonyosodott, hogy a baloldal valódi vezetője Gyurcsány Ferenc. Rámutatott arra is, hogy „különösen pikáns éles demokráciakritkát hallani Gyurcsány Ferenc szájából”, hiszen „nem tudunk olyan bűnt mondani, amit  Gyurcsány ne követett volna el a magyar nemzettel szemben”. Hollik István szerint a baloldal a választások előtt már a nevével is hazudott, hiszen semmilyen egység nem volt köztük, legfeljebb a mandátumokért fogtak össze, de nem Magyarországért.

Objektum doboz

A Faktum már elérhető a legnépszerűbb felületeken is!

Hallgassa meg adásainkat

Faktum

A műsor házigazdája: Őry Mariann

Készítette: Görgényi Levente, Németh Zoltán

Főszerkesztő: Petán Péter

Kapcsolódó írásaink

Beláthatatlan hatása lenne az olajembargónak

ĀAz olajembargó-javaslat is mutatja, hogy az Európai Uniónak mennyire nincs már önálló politikája – figyelmeztetett Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója a Faktumban