Életmód
Három jel, hogy a csirkehúst vegyszerekkel kezelték
Komoly problémát okozhat, ha nem ellenőrizzük

1. A felületnek érdesnek kell lennie. Üvegfény nem szükséges, valószínűleg speciális lakkal vonták be.
Nem nehéz felismerni az ilyen fényes húst. Nézze meg fényben. Tapintsa meg, a természetes húsnak nem szabad szappanszerűnek lennie.
2. Rózsaszín szín. Úgy tűnik, így kell kinéznie a friss húsnak, de valójában a mellnek halvány rózsaszínnek vagy akár enyhén szürkének kell lennie.
Vásárlás előtt csak hasonlítsa össze a színét más mellekkel, az élénk rózsaszín valószínűleg nem friss. Ha már megvette a húst, akkor itassa fel egy szalvétával. Nem lehetnek rajta rózsaszín foltok.
3. Folyadék a csomagolásban. Ha van egyáltalán folyadék, ne feledje, hogy ez egyáltalán nem lé, hanem víz, amit a csirkébe injektáltak.
Gondosan ellenőrizze a csomagolást és az összetételt. Ha az összetétel E-komponenseket tartalmaz, akkor a hús már nem természetes - írta meg a sports.kz.