Életmód

Itt vannak azok az ételek, amelyekhez a reszelő mindkét oldalát használják

Sok háziasszony nem tudja, hogy mit ajánlott reszelni az egyes oldalain

Sok háziasszony arzenáljában van egy téglalap alakú reszelő, de nem tudják, hogy mit ajánlott reszelni az egyes oldalain – számolt be róla a Sports.kz az Amurmedia.ru-ra hivatkozva.

Itt vannak azok az ételek, amelyekhez a reszelő mindkét oldalát használják
A reszelő négy különböző mintázata másfajta ételek reszelésére szolgál
Fotó: AFP/Connect Images/Zero Creatives

A reszelőnek négy oldala van, különböző fogakkal. Mindegyik oldalnak megvan a maga terméke – erről nem sokan tudnak.

Például a sárgarépát, a céklát, a hagymát és a vajat jobb a nagy és gyakori fogakkal rendelkező oldalon reszelni. Ugyanezen az oldalon, de kisebb fogakkal ajánlott sajtot, csokoládét és gyömbért reszelni.

Az az oldal, ahol a pengék párhuzamosak egymással, a burgonyához, a cukkinihoz és az almához való. Az utolsó oldal a legfinomabb domború vágófogakkal a legjobb a citromhéj és a dió reszelésére.

Ez a reszelő sokoldalú, és bármilyen termékhez használható.

Kapcsolódó írásaink