Életmód
Itt vannak azok az ételek, amelyekhez a reszelő mindkét oldalát használják
Sok háziasszony nem tudja, hogy mit ajánlott reszelni az egyes oldalain

A reszelő négy különböző mintázata másfajta ételek reszelésére szolgál
Fotó: AFP/Connect Images/Zero Creatives
A reszelőnek négy oldala van, különböző fogakkal. Mindegyik oldalnak megvan a maga terméke – erről nem sokan tudnak.
Például a sárgarépát, a céklát, a hagymát és a vajat jobb a nagy és gyakori fogakkal rendelkező oldalon reszelni. Ugyanezen az oldalon, de kisebb fogakkal ajánlott sajtot, csokoládét és gyömbért reszelni.
Az az oldal, ahol a pengék párhuzamosak egymással, a burgonyához, a cukkinihoz és az almához való. Az utolsó oldal a legfinomabb domború vágófogakkal a legjobb a citromhéj és a dió reszelésére.
Ez a reszelő sokoldalú, és bármilyen termékhez használható.