Életmód
„Nem kell félni a daganatoktól”
Ételek, amik segítenek a megelőzésben
Onkológusok hangsúlyozzák a rostok fontosságát a napi étrendben. Szerintük nagy mennyiségű rostot tartalmaz a paradicsom – írja a Sports.kz.
A paradicsom emellett a likopin nevű antioxidánst is tartalmazza, amely gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik és segít megszüntetni a hasi puffadást is. Gazdag káliumban, ami nagyon jót tesz a szívnek és az ereknek.
Az avokádó és a zeller szintén nagyon jótékony hatással van a szervezetre. Az avokádó elegendő mennyiségű káliumot tartalmaz, amely képes szabályozni a szervezet nátriumszintjét.
A zeller sok flavonoidot tartalmaz, amelyek segítenek csökkenteni a gyulladást a szervezetben.
A szervezetben lévő gyulladás az, ami daganatokhoz vezethet.