Életmód

Révész Máriusz: Indul a Bringázz a munkába! őszi kampánya

Közölte, a kampányhoz kapcsolódva a Magyar Kerékpárosklub saját applikációt fejlesztett

Szeptember 19-én indul a Bringázz a munkába! őszi kampánya, amely október 22-ig tart – mondta a Miniszterelnökség Aktív Magyarországért felelős államtitkára hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

Révész Máriusz: Indul a Bringázz a munkába! őszi kampánya
Révész Máriusz: Indul a Bringázz a munkába! őszi kampánya
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Révész Máriusz közölte, a kampányhoz kapcsolódva a Magyar Kerékpárosklub saját applikációt fejlesztett. A pontgyűjtésre szolgáló mobilalkalmazás megvalósítását az államtitkárság 9,3 millió forinttal támogatta.  

Kiemelte, hogy a Bringázz a munkába! kampány kapcsolódik az Európai Mobilitási Héthez, ezen a héten Európában arra próbálják ösztönözni az embereket, hogy autó helyett a közösségi közlekedést vagy a mikromobilitási eszközöket vegyék igénybe.

Kádár Melinda, a Magyar Kerékpárosklub szóvivője elmondta, hogy a kampány legnevezetesebb eseményeként idén ősszel országszerte már több mint 80 helyszínen rendeznek bringás reggelit és uzsonnát. A helyszínek között említette Mórahalmot, Sopront, Szolnokot és Budapestet is.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom