Életmód

A változásmenedzsment egyik leginspirálóbb szakértője Budapesten


A Budapesti Metropolitan Egyetemen (METU) tartott előadást Campbell Macpherson, a világ egyik leghíresebb változásmenedzsment szakértője: Macpherson nemzetközi üzleti tanácsadó, az Egyesült Királyságban működő Henley Business School vezető munkatársa. A globális változások szakértőjeként, a változásmenedzsment egyik leginspirálóbb előadója szerte a világon.

A változásmenedzsment egyik leginspirálóbb szakértője Budapesten
Campbell Macpherson a METU-n
Fotó: Budapesti Metropolitan Egyetem/Szekeres Máté

A METU-n tartott előadásának témája az életünket érintő változások felmérése és elfogadása volt. Macpherson körüljárja a változások kezelésének teljes spektrumát, illetve segítséget nyújt abban, hogyan fordítsuk ezeket javunkra.

Módszereivel a vezetők világszerte képessé válnak világos stratégiák kialakítására és változásra nyitott struktúrák létrehozására munkahelyi és személyes életükben egyaránt.

Campbell Macpherson számos díjnyertes publikáció, többek között a „The Power to Change - How to harness change to make it work for you (A változás bajnokai – Hogyan fordítsuk javunkra a változás kínálta lehetőségeket?)” című könyv szerzője.

Hazánkban a könyv magyar nyelvű kiadása a Pallas Athéné Könyvkiadó gondozásában jelent meg.
„Bennünk rejlik az erő ahhoz, hogy megálljunk, elgondolkodjunk, újraértékeljük a prioritásainkat és meghatározzuk, mi az igazán fontos az életünkben. És akkor képesek leszünk változni” – vallja a szerző.

Kapcsolódó írásaink