Életmód

Elmarad idén a Gourmet Fesztivál

A hazai gasztronómia legnagyobb seregszemléjét idén már biztos, hogy nem rendezik meg. A Gourmet Fesztivál azonban jövőre igyekszik kárpótolni a kulinária szerelmeseit – közölték lapunkhoz eljuttatott közleményükben a szervezők.

Elmarad idén a Gourmet Fesztivál
2020-ban elmarad a Gourmet Fesztivál
Fotó: MH

– Figyelembe véve a kormány intézkedéseit, valamint a hatóságokkal és a partnereinkkel folytatott egyeztetések eredményeit, arra jutottunk, hogy idén, sajnos, egy későbbi időpontban sem tudjuk megrendezni az Electrolux Gourmet Fesztivált – mondta Nemes Richárd, a fesztivál főszervezője.

A Gourmet nem csak Magyarország gasztronómiai felhozatalának legjaváról ad képet, de az utóbbi években a térség legjelentősebb gasztroeseményévé is vált
Egy kis ízelítő a tavalyi Gourmet Fesztiválról
Fotó: MH

Hozzátette, a biztonságot tartják az elsődlegesnek, így a hazai és nemzetközi fejleményeket szem előtt tartva hozták meg döntésüket. 

A főszervező elmondta továbbá, hogy megvásárolt belépőjegyek árát – a banki átutalások függvényében – 30 napon belül visszautalják a vásárláshoz használt bankkártyához illetve SZÉP-kártyához tartozó számlaszámra.

Idézzük fel videónkkal a tavalyi fesztivált!

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink