Életmód

Hetvenévesen újra apa lett Richard Gere

Megszületett Richard Gere és több mint harminc évvel fiatalabb felesége, Alejandra Silva második közös gyermeke - értesült a Hello! magazin.

Hetvenévesen újra apa lett Richard Gere
Richard Gere-nek a harmadik fia született
Fotó: AFP/ANDREW CABALLERO-REYNOLDS

A 70 esztendős színész és 37 éves felesége a második fiút üdvözölhette a családban, első gyermekük, Alexander 2018-ban született.

Még novemberben röppent fel az a hír, hogy Alejandra ismét várandós, de a magánéletét nagyon féltő pár egyszer sem erősítette meg az értesülést.

Richard Gerenek előző házasságából már van egy 20 éves fia, Homer, valamint Alejandra Silvának, aki egyébként a Real Madrid korábbi alelnökének, Ignacio Silvának a lánya, ugyancsak van egy fia korábbi kapcsolatából.

A Golde Globe-díjas színész 2014-ben ismerkedett meg spanyol feleségével, esküvőjüket 2018-ban tartották azon a New York-i birtokon, ahol jelenleg is élnek.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom