Életmód

Ezekről az ünnepi koncertekről még nem maradt le

Mulassa át sztárokkal a karácsonyt és az új év első napjait

Használja ki az ünnepi időszakot a kikapcsolódásra! Olyan koncerteket ajánlunk, amelyeken akár az egész család jól érezheti magát! 

Ezekről az ünnepi koncertekről még nem maradt le
Fenyő, aki több, mint 50 éve énekel
Fotó: mh

Négy csodás énekhang, négy sikeres énekesnő egy produkcióban áll színpadra 2019-ben a BOK csarnokban. Radics Gigi, Dér Heni, Tolvai Reni, Király Linda mind a magyar zenei élet megkérdőjelezhetetlen nevei, a közönség és a szakma által egyaránt elismert énekesek egy koncert erejéig egy különleges műsorral rukkolnak elő. A Dívák Karácsonya elnevezésű produkció szervezői egy olyan repertoárt állítottak össze, ami garantáltan különleges élményt fog nyújtani a koncert vendégeinek. A négy énekesnő ismert dalai mellett közkedvelt karácsonyi slágerek is felcsendülnek december 20-án, amelyek ebben a formában csak itt lesznek hallhatók. Tolmácsolásukban olyan karácsonyi klasszikusok is felcsendülnek majd, mint a „Csendes éj”, vagy az „All I Want For Christmas Is You”.A magyar pop műfaj koronázatlan királynői számtalan televíziós műsorban és koncerten kápráztattak már el minket, most viszont egy magas színvonalú műsorral zárják így együtt az évet, ahol ünnepi hangulatban várják a nézőket. Tolmácsolásukban olyan karácsonyi klasszikusok is felcsendülnek majd, mint a „Csendes éj”, vagy az „All I Want For Christmas Is You”.

Radics Gigi, Dér Heni, Király Linda, Tolvai Reni
Radics Gigi, Dér Heni, Király Linda, Tolvai Reni
Fotó: PR

Kovács Kati Liszt Ferenc-, Artisjus- és Kossuth-díjas előadóművész, dalszövegíró, színésznő, a magyar könnyűzenei élet kiemelkedő egyénisége, aki a 20. század egyik legtermékenyebb és legsokoldalúbb művészei közé tartozik, szintén nem hagyja ünnepi koncert nélkül a rajongóit. Minden idők egyik legsikeresebb magyar énekesnője, jelenleg is folyamatosan színpadon van, számos önálló nagykoncertje volt mostanában többek között a Művészetek Palotájában, a Pesti Vigadóban, az Erkel Színházban, de fellépett Sziget Fesztivál és az EFOTT nagyszínpadán, A38 Hajón vagy Budapest Sportarénában. Most december 21-én pedig Életműkoncertet ad a Budapesti Kongresszusi központban. 

Kovács Kati remek formában van
Kovács Kati remek formában van
Fotó: Facebook

Idén se maradhat el a hagyományos Aréna koncert, hisz mindenki tudja: nincs karácsony Fenyő nélkül! Egy szédületes koncerttel zárja az évet Fenyő Miklós 2019-ben is. A már mindenki számára jól ismert Fenyő Ünnep idén is fantasztikus koncertnek ígérkezik, ahol a közönséggel együtt ünnepel a rock and roll magyarországi koronázatlan királya. A több, mint 50 éve a pályán lévő popsztár a Papp László Budapest Sportarénában várja rajongóit december 27-én, pénteken 20 órától. Vendégei idén Szörényi Levente zenésztársa és Szente Vajk színművész, dalszövegíró, televíziós személyiség.

Fotó: mh

A Budapest Bár koncertekben az a jó, hogy mindig más élményt nyújtanak. A zenekar tengernyi dalból válogat egy-egy koncertre, a fellépő énekesektől függően más – más a repertoár, sőt, a zenekar is rendszerint meglepi valamivel a közönséget. Az is jó a Budapest Bárban, hogy minden generációnak más élményt nyújt, mindenki izgatottan várhatja a saját kedvencét. Akárhány embert megkérdezünk, más-más élményt emel ki a koncert után. Hiszen a koncertek különböző színeket mutatnak: utaztatnak az időben, az érzelmek széles skáláját pengetik, emlékeket, embereket idéznek meg amellett, hogy nagyszerű zenei élményt is nyújtanak. Így lesz ez Miskolcon a Művészetek Házában is. Ezúttal a Farkas Róbert vezette csodálatos zenekar, valamint Németh Juci, Rutkai Bori, Frenk, Ferenczi György, Mező Misi és Szűcs Krisztián lép fel december 30-án. De január 3-án Újévi koncerttel is meglepik a közönséget a budapesti Csili Művelődési Központban. 

Mindig fantasztikus a hangulat a Budapest Bár koncertjein
Mindig fantasztikus a hangulat a Budapest Bár koncertjein
Fotó: Facebook

A két ünnep között december 28-án, szombaton este ismét az Arénába várja közönségét, a zeneszerető családokat a Budafoki Dohnányi Zenekar. A tavalyi nagy sikerű szimfonikus koncertshow után idén is számítanak azokra, akik az igényes, a hagyományos szimfonikus koncertek kereteit feszegető törekvések iránt fogékony zeneszeretők, hogy így együtt tovább nyújtsák a karácsonyi hangulatot egy közös ünnepléssel. Szívmelengető komoly és könnyedebb zenei szimfonikus feldolgozásokkal, szólistákkal, táncosokkal, sőt artistákkal is szórakoztatják a közönséget. És persze a „Kötelező” karácsonyi dallamokkal, zenei meglepetésekkel.
A tavalyi koncepcióhoz hasonlóan most is lesznek látványelemek, légtornászok, fényjátékok, videóbejátszások, grafikai varázslatok. A meghívott vendégek között lesz például Tompos Kátya színész-énekesnő.
A BDZ csatlakozik a koncerttel a karácsonyi cipős doboz akcióhoz is, lehetőséget nyújtva rászorulóknak is a koncertshow-n való részvételre.

Mindig sikerül lenyűgözniük a közönséget
Mindig sikerül lenyűgözniük a közönséget
Fotó: Facebook

Mága Zoltán XII. Budapesti Újévi Koncert – Ünnepi gálakoncert a világ magyarságának.
A Kárpát-medencében élő magyarság összefogása jegyében rendezik meg ezúttal a Liszt Ferenc-díjas hegedűművész hagyományos újévi koncertjét január elsején, amellyel immár tizenkettedik alkalommal köszönti az előttünk álló esztendőt a Papp László Budapest Sportarénából. Európa egyik legnagyobb szabású gálakoncertjén a nemzet kiválóságai, Kossuth-díjas művészek, világhírű előadók, gyermekkórusok és ünnepelt sztárok teszik ismét feledhetetlené az év első napjának estéjét.
Természetesen a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült közös koccintás sem marad el: Budapest Díszpolgára most is megvendégeli az Aréna közönségét az egri Juhász Testvérek többszörös díjnyertes vörös borával és minden vendégét megajándékozza legújabb, az elmúlt 11 gálakoncert legkedveltebb felvételeiből készült Best of CD-jével.

Mága Zoltánnal ünnepi hangulatban kezdheti az új évet
Mága Zoltánnal ünnepi hangulatban kezdheti az új évet
Fotó: Facebook

Kapcsolódó írásaink