Életmód
Igazi vegetáriánus csemege a brokkolis spagettikoszorú

Hozzávalók:
25 dkg spagetti
30 dkg brokkoli (készülhet spenóttal is)
1 db paprika
1 db hagyma
15 dkg reszelt sajt
6 db tojás
2 dl tej
3 evőkanál vaj
só, bors
Elkészítés:
A spagettit sós vízben megfőzzük, de csak közepesen puhára, mert még sütőbe kerül. A formát kikenjük, a sütőt bekapcsoljuk. A hagymát, paprikát apróra vágjuk, az olajon megdinszteljük. A brokkolit rózsáira szedjük, majd ezt is hozzáadjuk a hagymához. Kevés víz hozzáadásával roppanósra dinszteljük.
A leszűrt spagettit összekavarjuk az előkészített zöldséggel, és a fele reszelt sajttal. A tojást, sót, borsot, tejet felverjük, 1/3-át összevegyítjük a spagettivel és a kikent kuglófformába öntjük. A maradék tojást ráöntjük a masszára. A formát egy vízzel telt tepsibe állítjuk. Miután megsült, a felfújtat kivesszük a formából, rászórjuk a maradék reszelt sajtot, és tálaljuk.